Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1156
Title: ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ З ТУРИЗМУ ДО ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ
Authors: Дишко, О. Л.
Keywords: Туризм, професійна освіта,трудова діяльність.
Issue Date: 2013
Publisher: Збірник тез виступів учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Проблеми розвитку вищої школи та економіки в ХХІ столітті" присвяченої 20-літньому ювілею Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука (3-4жовтня 2013 р.). - Рівне РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем'янчука, 2013. - 450 с. - С. 169-170.
Abstract: В тезах розкрито особливості підготовки бакалаврів з туризму до професійної діяльності яка включає в себе формування його готовності до професійного спілкування зі споживачами туристичних послуг.
URI: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1156
ISBN: 978-966-7359-70-6
Appears in Collections:ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ВИЩОЇ ШКОЛИ ТА ЕКОНОМІКИ В ХХІ СТОЛІТТІ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези - Дишко О. Л.pdf226.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.