Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1156
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ З ТУРИЗМУ ДО ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ
Автори: Дишко, О. Л.
Ключові слова: Туризм, професійна освіта,трудова діяльність.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Збірник тез виступів учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Проблеми розвитку вищої школи та економіки в ХХІ столітті" присвяченої 20-літньому ювілею Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука (3-4жовтня 2013 р.). - Рівне РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем'янчука, 2013. - 450 с. - С. 169-170.
Короткий огляд (реферат): В тезах розкрито особливості підготовки бакалаврів з туризму до професійної діяльності яка включає в себе формування його готовності до професійного спілкування зі споживачами туристичних послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1156
ISBN: 978-966-7359-70-6
Розташовується у зібраннях:ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ВИЩОЇ ШКОЛИ ТА ЕКОНОМІКИ В ХХІ СТОЛІТТІ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези - Дишко О. Л.pdf226.03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.