Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурин, І. С.-
dc.contributor.authorGurin, I. S.-
dc.date.accessioned2020-08-06T09:44:43Z-
dc.date.available2020-08-06T09:44:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГурин І. С. Три принципи заохочення учнів до навчання при викладанні математики та інформатики. Збірник студент. наук. праць. 2019. Вип. 2 (12). С. 174−180.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-7359-75-1-
dc.identifier.doiУДК 371.15-
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1811-
dc.description.abstractУ статті визначено значення трьох головних принципів, які сприяють заохоченню учнів до навчання. Доведено, що дотримання цих принципів є дуже важливим, оскільки відповідає сучасним тенденціям розвитку освіти. / The article identifies the importance of three main principles that encourage students to learn. It is proved that adherence to these principles is very important because it corresponds to modern trends in education.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherРівне: РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем'янчукаuk_UA
dc.subjectМетодика навчання, принципи заохочення учнів, сторітелінг, ситуативне моделювання ідеї гармонічного розвитку учнів.uk_UA
dc.subjectTeaching methods, principles of students promotion, stetting, situational modeling ideas of harmonious development of students.uk_UA
dc.titleТРИ ПРИНЦИПИ ЗАОХОЧЕННЯ УЧНІВ ДО НАВЧАННЯ ПРИ ВИКЛАДАННІ МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИuk_UA
dc.title.alternativeTHREE PRINCIPLES OF ENCOURAGING STUDENTS TO LEARN IN TEACHING MATHS AND INFORMATICSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Збірник студентських наукових праць. 2019. Вип. 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk-12-2019-3-174-180.pdfГурин І. С. Три принципи заохочення учнів до навчання при викладанні математики та інформатики673.79 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.