Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/2421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добровольська, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-15T09:01:26Z | - |
dc.date.available | 2022-04-15T09:01:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Добровольська В. В. Контроль щодо набуття статусу інновацій. Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 25-26 лист. 2021 р.). Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука. Рівне: Видавничий дім «Гельветика», 2021. Ч. 1. С. 60-63. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/2421 | - |
dc.description.abstract | У тезах визначено, що різновидом контролю щодо інновацій є технологічний контроль, який представляє собою дії контроль-наглядового характеру, метою яких є оцінка комерціалізації інновацій з урахуванням їх якісно-змістовних характеристик, вартості і конкурентоспроможності. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука. Рівне : Видавничий дім «Гельветика» | uk_UA |
dc.subject | Інновації / Innovation | uk_UA |
dc.subject | інноваційна діяльність / innovation activity | uk_UA |
dc.subject | державний контроль / state control | uk_UA |
dc.subject | податкова політика / taxes policy | uk_UA |
dc.subject | митна політика / customs politics | uk_UA |
dc.subject | технологічний аудит / technological audit | uk_UA |
dc.title | КОНТРОЛЬ ЩОДО НАБУТТЯ СТАТУСУ ІННОВАЦІЙ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА I |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Добровольська В. В.pdf | 368.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.