Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3295
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Усачова, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Usachova, N.S. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-17T09:21:50Z | - |
dc.date.available | 2023-03-17T09:21:50Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Усачова Н. С. Тенденції розвитку гастрономічного закладу (на прикладі ресторану New York Street Pizza) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / Н. С. Усачова; МОН України. ПВНЗ «МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука»; Ф-т географії, іст. та туризму, Каф. географії і туризму. - Рівне, 2022. - 68 с. | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3295 | - |
dc.description.abstract | Розкрито теоретико-методологічні засади вивчення рестораного господарства. Висвітлено сутність поняття та передумови його розвитку. Розглянуто організацію харчування та обслуговування гастрономічного закладу. Охарактеризовано ресторан «New York Street Pizza» та всі його складові. Визначено перспективи розвитку ресторану «New York Street Pizza» та здійснено SWOT- аналіз ,визначено шляхи подолання недоліків та підвищення якості обслуговування у ресторані «New York Street Pizza». It`s exposed theoretical and methodological principles of study of restaurant economy. Essence of concept and precondition of his development is reflected. It`s considered organization of feed and maintenance of gastronomic establishment. A restaurant «New York Street Pizza» and all his constituents are describled. The prospects of development of restaurant «New York Street Pizza» are certain and an SWOT-analysis is carried, the ways of defects and upgrading of service are certain in a restaurant «New York Street Pizza». | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» | en_US |
dc.relation.ispartofseries | 242;Туризм | - |
dc.subject | гастрономічний туризм | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | організація харчування | en_US |
dc.subject | обслуговування | en_US |
dc.subject | меню | en_US |
dc.subject | gastronomic tourism | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | restaurant | en_US |
dc.subject | organization of food | en_US |
dc.subject | service | en_US |
dc.subject | menu | en_US |
dc.title | ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ЗАКЛАДУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ NEW YORK STREET PIZZA) | en_US |
dc.title.alternative | TRENDS IN THE DEVELOPMENT OF THE GASTRONOMIC INSTITUTION (ON THE EXAMPLE OF NEW YORK STREET PIZZA) | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кваліф. р-та бакалавра_Усачова Н. _ Туризм_2022.pdf | ЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ЗАКЛАДУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ NEW YORK STREET PIZZA) | 4.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.