Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3295
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУсачова, Н. С.-
dc.contributor.authorUsachova, N.S.-
dc.date.accessioned2023-03-17T09:21:50Z-
dc.date.available2023-03-17T09:21:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУсачова Н. С. Тенденції розвитку гастрономічного закладу (на прикладі ресторану New York Street Pizza) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / Н. С. Усачова; МОН України. ПВНЗ «МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука»; Ф-т географії, іст. та туризму, Каф. географії і туризму. - Рівне, 2022. - 68 с.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3295-
dc.description.abstractРозкрито теоретико-методологічні засади вивчення рестораного господарства. Висвітлено сутність поняття та передумови його розвитку. Розглянуто організацію харчування та обслуговування гастрономічного закладу. Охарактеризовано ресторан «New York Street Pizza» та всі його складові. Визначено перспективи розвитку ресторану «New York Street Pizza» та здійснено SWOT- аналіз ,визначено шляхи подолання недоліків та підвищення якості обслуговування у ресторані «New York Street Pizza». It`s exposed theoretical and methodological principles of study of restaurant economy. Essence of concept and precondition of his development is reflected. It`s considered organization of feed and maintenance of gastronomic establishment. A restaurant «New York Street Pizza» and all his constituents are describled. The prospects of development of restaurant «New York Street Pizza» are certain and an SWOT-analysis is carried, the ways of defects and upgrading of service are certain in a restaurant «New York Street Pizza».en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.relation.ispartofseries242;Туризм-
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectорганізація харчуванняen_US
dc.subjectобслуговуванняen_US
dc.subjectменюen_US
dc.subjectgastronomic tourismen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectorganization of fooden_US
dc.subjectserviceen_US
dc.subjectmenuen_US
dc.titleТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ЗАКЛАДУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ NEW YORK STREET PIZZA)en_US
dc.title.alternativeTRENDS IN THE DEVELOPMENT OF THE GASTRONOMIC INSTITUTION (ON THE EXAMPLE OF NEW YORK STREET PIZZA)en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліф. р-та бакалавра_Усачова Н. _ Туризм_2022.pdfЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ЗАКЛАДУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ NEW YORK STREET PIZZA)4.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.