Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3441
Назва: ВИКОРИСТАННЯ БЕЗПРОВІДНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ ОРГАНІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА
Інші назви: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 25–26 листопада 2021 року)
Автори: Шатна, А. В.
Климчук, В. М.
Червінко, В. П.
Бовталюк, Д. С.
Романюк, К. М.
Ключові слова: безпровідні технології
інформаційні системи
органічне землеробство
землеробство
урожайність сільськогосподарських культур
вологість кореневого шару ґрунту
шар ґрунту
GSM-мережі
дистанційна передача даних
протокол HTTP
аналіз данних
Дата публікації: 2021
Видавництво: Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Шатна А. В. Використання безпровідних технологій в інформаційних системах органічного землеробства / А. В. Щатна, В. М. Климчук, В. П. Червінко та ін. // Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у XXI столітті : матеріали Міжнар. наукю-практ. конф. (м. Рівне, 25–26 листоп. 2021 р.) / Міжнар. економ.-гуманіт. ун-т ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : Видавн. дім "Гельветика", 2021. - Ч. III. - С. 60-62.
Короткий огляд (реферат): Одним із найважливіших параметрів, що забезпечує планову урожайність сільськогосподарських культур є вологість кореневого шару ґрунту. В роботі розроблена серія конструкцій тензіометрів для вимірювання вказаного параметра. Враховуючи територіальну розподіленість та віддаленість об’єктів управління для передачі інформації доцільним є використання безпровідних технологій із застосуванням GSM-мережі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3441
Розташовується у зібраннях:ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА III

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
megu.rovno.ua.Всі науки_Листопад_2021_Ч.3-60-62.pdf402.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.