Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3450
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесніченко, С. Л. | - |
dc.contributor.author | Поплавська, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T11:47:29Z | - |
dc.date.available | 2023-04-03T11:47:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Колесніченко С. Л. Інформаційні технології для розвитку ресторанного господарства / С. Л. Колесніченко, С. О. Поплавська // Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у XXI столітті : матеріали Міжнар. наукю-практ. конф. (м. Рівне, 25–26 листоп. 2021 р.) / Міжнар. економ.-гуманіт. ун-т ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : Видавн. дім "Гельветика", 2021. - Ч. III. - С. 36-38. | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3450 | - |
dc.description.abstract | Сьогодні отримав суттєвий розвиток процес впровадження нових інформаційних технологій в різні галузі промисловості. Використання інформаційних технологій у процесі виробництва продукції ресторан- ного господарства неможливо переоцінити. Аналіз ринку прикладного програмного забезпечення для технолога ресторанного господарства можна розглянути з найдоступнішого програмного забезпечення, що входить до пакету Microsoft Office, а саме MS Excel. Найбільш популярним інструментом для вирішення задач оптимізації є стандартна надбудова «Пошук рішення» процесора електронних таблиць «MS Excel», що входить до пакета Microsoft Office. Дана надбудова дозволяє ефективно вирішувати рецептурні завдання, а подання результатів у вигляді таблиць забезпечує зручну для обліку та звітності інформацію. При використанні цієї програми необхідні для обчислення дані, а також розрахункові формули заносяться у відповідні осередки електронної таблиці. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Видавничий дім "Гельветика" | en_US |
dc.subject | інформаційні технології | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | ресторанна галузь промисловості | en_US |
dc.subject | Експерт софт | en_US |
dc.subject | програма Технолог-Кулінар | en_US |
dc.subject | програма технолог-пекар | en_US |
dc.subject | програма технолог-кондитер | en_US |
dc.subject | комп’ютерна програма | en_US |
dc.subject | Програма «Пекар» | en_US |
dc.subject | технологічний процес | en_US |
dc.subject | система AutoCAD | en_US |
dc.subject | прикладне програмне забезпечення | en_US |
dc.title | ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | en_US |
dc.title.alternative | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 25–26 листопада 2021 року) | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА III |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
megu.rovno.ua.Всі науки_Листопад_2021_Ч.3-36-38.pdf | 358.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.