Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСмирнова, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-06-14T09:12:44Z-
dc.date.available2023-06-14T09:12:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСмирнова Н. В. Організаційне середовище підприємства: особливості формування в умовах інформаційно-технологічних змін / Н. В. Смирнова // Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у XXI столітті : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (10 листоп. 2022 р., м. Рівне) / Міжнар. економ.-гуманіт. ун-т ім. акад. Степана Дем`янчука. – Львів – Торунь : Liha-Pres, 2022. – С. 313-317.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3775-
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.36059/978-966-397-278-7-77-
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.36059/978-966-397-278-7-77-
dc.description.abstractЗа сучасних організаційно-економічних умов розвитку світового господарства кожне підприємство являє собою відкриту систему, яка для досягнення максимального ефекту виробничо-господарської діяльності повинна активно взаємодіяти з оточуючим ринковим середовищем. Ця взаємодія зумовлена необхідністю пошуку матеріально-сировинної бази, наймом кваліфікованих працівників, аналізом комплексу маркетингу конкурентів і нормативно-правової бази діяльності підприємства. Крім того, забезпечити виробничий процес ресурсами власного виробництва практично не можливо. Навіть малі сільськогосподарські підприємства повинні проводити закупівлі посівного матеріалу, молодняку тварин і добрив. Натуральне господарство як замкнена економічна одиниця може існувати лише за умови використання обмеженої кількості ресурсів і готових речей, вироблених таким господарством. Сучасні ж умови глобалізації і технологізації суспільно-економічних відносин на фоні зростаючих потреб населення висувають якісно нові вимоги до організації виробничих процесів, а саме зростання масштабів виробництва товарно-матеріальних цінностей, досягти чого не можливо на основі використання обмеженої кількості виробничих фондів. В той самий час автоматизація і технологізація виробничих відносин сприяє зменшенню чисельності персоналу і збільшенню кваліфікаційних вимог до решти працівників.en_US
dc.publisherМіжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Українсько-польське наукове видавництво «Liha-Pres»en_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectмаркетингen_US
dc.subjectгосподарствоen_US
dc.subjectекономічна системаen_US
dc.subjectІТ-технологіїen_US
dc.subjectорганізаційна культура підприємстваen_US
dc.subjectкваліфікаційні вимог до персоналу підприємстваen_US
dc.subjectКорпоративний кодексen_US
dc.titleОРГАНІЗАЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ПІДПРИЄМСТВА: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЗМІНen_US
dc.title.alternativeМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 10 листопада 2022 року)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У XXI СТОЛІТТІ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
megu.rovno.uaвсе науки (79 тезисов)_2022__-313-317.pdfОрганізаційне середовище підприємства: особливості формування в умовах інформаційно-технологічних змін525.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.