Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4151| Title: | УДОСКОНАЛЕННЯ КУЛЬТУРИ МОВЛЕННЯ УЧНІВ 4 КЛАСУ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ЧАСТИН МОВИ |
| Other Titles: | Збірник тез виступів учасників Регіонального науково-практичного семінару здобувачів ступеня магістра початкової освіти (м. Рівне, 2-3 травня 2023 року) |
| Authors: | Вегера, Н. О. |
| Keywords: | частини мови вивчення української мови Нова українська школа Я досліджую світ граматична будова вивчення частин мови молодші школярі початкова освіта початкова школа |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» |
| Citation: | Вегера Н. О. Удосконалення культури мовлення учнів 4 класу під час вивчення частин мови / Н. О. Вегера // Інноваційні процеси в початковій освіті: теорія, практика, перспективи : зб. тез виступів учасн. Регіонал. наук.-практ. семінару здобувачів ст. магістра поч. освіти (м. Рівне, 2-3 трав. 2023 р.). - Рівне : МЕГУ, 2023. - С. 26-28. |
| Abstract: | Українська мова надзвичайно багата, наділена різноманітним словниковим складом, гнучкою граматичною будовою та прекрасними фонетичними якостями. У 4 класі Нової української школи на вивчення теми «Мова і мовлення» відводиться невелика кількість годин. І це при тому, що тема ця надзвичайно важлива. Тому вона не обмежується вивченням лише в рамках даних годин, а продовжує вивчатись і далі протягом вивчення різних частин мови на уроках української мови, а також і на інтегрованому курсі « Я досліджую світ». |
| URI: | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4151 |
| Appears in Collections: | ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В ПОЧАТКОВІЙ ОСВІТІ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА, ПЕРСПЕКТИВИ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК_ПО_2023_7.05.2023-26-28.pdf | Удосконалення культури мовлення учнів 4 класу під час вивчення частин мови | 393.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.