Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4510
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКириченко, Т. О.-
dc.date.accessioned2024-01-04T11:49:05Z-
dc.date.available2024-01-04T11:49:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКириченко Т. О. Особливості підвищення кваліфікації для викладачів англійської мови / Т. О. Кириченко // Інноваційні дослідження та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті : зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. до 30-річчя Приват. вищ. навч. закл. «Міжнар. економ.-гуманітар. ун-т ім. акад. Степана Дем’янчука» (м. Рівне, 19 жовт. 2023 р.). - Рівне : ВПНЗ "МЕГУ", 2023. - Ч 3. - С. 71-73.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4510-
dc.description.abstractНавчання − це процес, який ніколи не закінчується. Ця фраза завжди була особливо актуальною для викладачів англійської мови, оскільки англійська мова постійно розвивається, і викладачі повинні забезпечувати свою компетентність та ефективність у навчанні. Одним із ключових методів досягнення цієї мети є підвищення кваліфікації.en_US
dc.publisherПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.subjectнавчанняen_US
dc.subjectвикладач англійської мовиen_US
dc.subjectпідвищення кваліфікаціїen_US
dc.subjectякісне навчанняen_US
dc.subjectрозвитк мовної освітиen_US
dc.subjectсучасний викладач англійської мовиen_US
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИen_US
dc.title.alternativeМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 19 жовтня 2023 року)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:ІННОВАЦІЙНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА III

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник_тез_наукових_доповідей_частина_3-71-73.pdfОсобливості підвищення кваліфікації для викладачів англійської мови607.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.