Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/459
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРибачок Сергій-
dc.date.accessioned2018-04-25T13:40:50Z-
dc.date.available2018-04-25T13:40:50Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.isbn978-966-7359-75-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/459-
dc.description.abstractВ статті досліджено сучасні технології застосування 3D-технологій в будівництві, машинобудуванні, медицині, літакобудуванні, легкій промисловості, виготовленні продуктів харчування, моделюванні винаходів, хлібопекарній промисловості. Розкрито основні переваги 3D-технологій в автомобільній промисловості та літакобудуванні. Окреслено перспективні напрями подальшого розвитку 3D-технологій в таких галузях, як дизайн одежі і взуття, в сільському господарстві, виготовленні виробів із скла і базальту. // The article describes the modern technology of 3D-technologies, and in construction, mechanical engineering, medicine, aircraft industry in the light industry, the manufacture of food products, modeling inventions, and the baking industry. Shows the main advantages of 3D-technology, especially in the automotive industry and aircraft construction. Also identified promising directions of further development of 3D-technology in industries such as fashion design and footwear , agriculture, manufacture of glass and basalt.en_US
dc.publisherЗбірник студентських наукових праць. - № 2 (4). - Рівне: РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем'янчука, 2015. - 200 с. - С. 66-70.en_US
dc.subject3D-технології, 3D-принтери, галузі застосування 3D- технологій.en_US
dc.subject3D-technology , 3D-printers, the field of 3D-technologies.en_US
dc.titleАСПЕКТИ ТРЕТЬОЇ ПРОМИСЛОВОЇ 3D-РЕВОЛЮЦІЇen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Збірник студентських наукових праць. 2015. №2 (4).

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студентська стаття - Рибачок Сергій.pdf786.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.