Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4715
Назва: ФОРМУВАННЯ ГАСТРОНОМІЧНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ РІВНЕНЩИНИ
Інші назви: Збірник наукових праць
Автори: Глушкова, Т. С.
Царук, Ю. В.
Ключові слова: гастрономічна ідентичність
гастрономічний туризм
пропозиція
ресторан
гастрономічний фестиваль
gastronomic identity
gastronomic tourism
supply
restaurant
gastronomic festival
Дата публікації: 2017
Видавництво: ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»
Бібліографічний опис: Глушкова Т. С. Формування гастрономічної ідентичності Рівненщини / Т. С. Глушкова, Ю. В. Царук // Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ : зб. наук. праць / ред. кол.: А. С. Дем`янчук, В. І. Борейко, Й. В. Джунь та ін. ; Міжнарод. економ-гуманіт. ун. ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем`янчука, 2017. - Вип. 2(18). - С. 19-24.
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено формування гастрономічної ідентичності території для туристичної галузі. Розкрито досвід формування гастрономічної ідентичності у різних країнах світу. На прикладі Рівненської області проаналізовано структуру харчової галузі та споживання продуктів харчування населенням, виявлено особливості автентичних кулінарних традицій, визначено кулінарні преференції населення по регіонах області, охарактеризовано пропозиції для ресторанного бізнесу та проведення кулінарних фестивалів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4715
Розташовується у зібраннях:Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ 2017 рік. Випуск 2(18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2017-2(18)-20-25.pdfФормування гастрономічної ідентичності Рівненщини294.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.