Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4715
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлушкова, Т. С.-
dc.contributor.authorЦарук, Ю. В.-
dc.date.accessioned2024-02-09T13:33:06Z-
dc.date.available2024-02-09T13:33:06Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationГлушкова Т. С. Формування гастрономічної ідентичності Рівненщини / Т. С. Глушкова, Ю. В. Царук // Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ : зб. наук. праць / ред. кол.: А. С. Дем`янчук, В. І. Борейко, Й. В. Джунь та ін. ; Міжнарод. економ-гуманіт. ун. ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем`янчука, 2017. - Вип. 2(18). - С. 19-24.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4715-
dc.description.abstractВ статті досліджено формування гастрономічної ідентичності території для туристичної галузі. Розкрито досвід формування гастрономічної ідентичності у різних країнах світу. На прикладі Рівненської області проаналізовано структуру харчової галузі та споживання продуктів харчування населенням, виявлено особливості автентичних кулінарних традицій, визначено кулінарні преференції населення по регіонах області, охарактеризовано пропозиції для ресторанного бізнесу та проведення кулінарних фестивалів.en_US
dc.publisherПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.subjectгастрономічна ідентичністьen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectпропозиціяen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectгастрономічний фестивальen_US
dc.subjectgastronomic identityen_US
dc.subjectgastronomic tourismen_US
dc.subjectsupplyen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectgastronomic festivalen_US
dc.titleФОРМУВАННЯ ГАСТРОНОМІЧНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ РІВНЕНЩИНИen_US
dc.title.alternativeЗбірник наукових працьen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ 2017 рік. Випуск 2(18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2017-2(18)-20-25.pdfФормування гастрономічної ідентичності Рівненщини294.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.