Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4987
Title: ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ОДНА ІЗ ЦІЛЕЙ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ
Authors: Пономаренко, М. В.
Гончаров, Ю. В.
Keywords: бізнес-процес
стратегічне управління
інноваційна стратегія
стратегічні інструменти
інновації
business process
strategic management
innovation strategy
strategic tools
innovations
Issue Date: 2024
Publisher: Збірник наукових праць здобувачів вищої освіти та молодих учених Приватного вищого навчального закладу «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука». Вип. 1. Рівне: О. Зень, 2024.
Citation: Пономаренко М. В. Підвищення конкурентоспроможності підприємства як одна із цілей стратегічного управління / М. В. Пономаренко, Ю. В. Гончаров (наук. керівник) // Збірник наукових праць здобувачів вищої освіти та молодих учених Приватного вищого навчального закладу «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» / МОН України, ПВНЗ «МЕГУ ім. акад. Cтепана Дем’янчука», Вип. 1. Рівне: О. Зень, 2024. С. 331-335.
Abstract: У статті обґрунтовано теоретичні засади з розробки практичних рекомендацій зі стратегічного управління бізнес-процесами аграрного підприємства за умов використання та впровадження в його діяльність нових інноваційних технологій. The article substantiates the theoretical foundations for developing practical recommendations for the strategic management of business processes of an agricultural enterprise in terms of using and implementing new innovative technologies in its activities.
URI: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4987
Appears in Collections:Збірник наукових праць здобувачів вищої освіти та молодих учених 2024 рік. Випуск 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Випуск №1-332-336.pdfПідвищення конкурентоспроможності підприємства як одна із цілей стратегічного управління699.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.