Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5104
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮр’єв, Я. О.-
dc.date.accessioned2024-10-09T08:32:06Z-
dc.date.available2024-10-09T08:32:06Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЮр’єв Я. О. Особливості організації готельного бізнесу харківського регіону на умовах франчайзингу / Я. О. Юр’єв // Актуальні проблеми та перспективи розвитку регіонів: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (Рівне, 23 червня 2023 року) / МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука. Рівне: РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука, 2023. С. 48-50.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5104-
dc.description.abstractПо всьому світу будь-який підприємець має можливість започаткувати свою власну торговельну марку, зареєструвати її та працювати. Однак для того, щоб була можливість просування її на конкурентному ринку, потрібно докладати значних зусиль та чималих коштів для створення свого бренду. Також важливу роль відіграє масштабна рекламна компанія та активна робота продавців послуг.en_US
dc.publisherАктуальні проблеми та перспективи розвитку регіонів: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (Рівне, 23 червня 2023 року) / МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука. Рівне: РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука, 2023.en_US
dc.subjectмасштабна рекламна компаніяen_US
dc.subjectробота продавців послугen_US
dc.subjectфранчайзингen_US
dc.subjectфраншизаen_US
dc.subjectфранчайзингова системаen_US
dc.subjectдоговір комерційної концесіїen_US
dc.subjectринок індустрії гостинностіen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНУ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУen_US
dc.title.alternativeМатеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Рівне, 23 червня 2023 року)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_конференція_ПВНЗ_МЕГУ_ім_акад_С_Дем'янчука_23_06_2023_docx-48-50.pdfОсобливості організації готельного бізнесу харківського регіону на умовах франчайзингу162.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.