Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМещишин, Б. В.-
dc.contributor.authorMeshchyshyn, B. V.-
dc.date.accessioned2024-10-15T07:49:26Z-
dc.date.available2024-10-15T07:49:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМещишин Б. В. Планування та організація комерційної діяльності підприємства на ринку роздрібної торгівлі хлібобулочними виробами / Б. В. Мещишин ; МОН України ; ПВНЗ «МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука» ; Економ. ф-т ; Каф. економ. і фінанси. - Рівне, 2024. - 78 с.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5130-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота містить обґрунтування теоретичних положень основних функцій управління - планування, організації, мотивації та контролю. Особливо детально розкриті перші 2 функції - планування та організація, адже робота присвячена відкриттю власного підприємства. Під час опрацювання теоретичних джерел проведено аналіз розвитку хлібопекарської промисловості в умовах трансформації економіки України. В комплексі одержані результати визначають напрямки розвитку та забезпечення економічної ефективності діяльності хлібопекарських підприємств. В роботі представлено практичні рекомендації щодо відкриття власного торгівельного підприємства з урахуванням специфіки продажу хлібобулочних виробів, визначено основні планові показники роботи торгового місця та термін окупності проекту. Також проведена оцінка ризиків у діяльності торгового місця та представлено заходи щодо їх усунення чи мінімізації. // The qualification work contains the justification of the theoretical provisions of the main functions of management - planning, organization, motivation and control. The first 2 functions - planning and organization - are especially detailed, because the work is devoted to opening one's own enterprise. During the development of theoretical sources, an analysis of the development of the bakery industry in the conditions of the transformation of the economy of Ukraine was carried out. In the complex, the obtained results determine the directions of development and ensuring the economic efficiency of bakery enterprises. The work presents practical recommendations for opening one's own trading enterprise, taking into account the specifics of the sale of bakery products, the main planned indicators of the trading place and the payback period of the project are defined. An assessment of risks in the activity of the trading place was also carried out and measures to eliminate or minimize them were presented.en_US
dc.publisherПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.relation.ispartofseries051;Економіка-
dc.subjectплануванняen_US
dc.subjectорганізаціяen_US
dc.subjectтрансформаціяen_US
dc.subjectекономікаen_US
dc.subjectокупністьen_US
dc.subjectпроектen_US
dc.subjectризикиen_US
dc.subjectplanningen_US
dc.subjectorganisationen_US
dc.subjecttransformationen_US
dc.subjecteconomyen_US
dc.subjectpaybacken_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectrisksen_US
dc.titleПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ХЛІБОБУЛОЧНИМИ ВИРОБАМИ = PLANNING AND ORGANISATION OF COMMERCIAL ACTIVITY OF THE ENTERPRISE IN THE MARKET OF RETAIL TRADE IN BAKERY PRODUCTSen_US
dc.title.alternativeКваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр»en_US
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мещишин_Б_В_ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ХЛІБОБУЛОЧНИМИ ВИРОБАМИ.pdfПланування та організація комерційної діяльності підприємства на ринку роздрібної торгівлі хлібобулочними виробами58.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.