Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5502
Назва: ФОРМУВАННЯ ЛОГІКО-МАТЕМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ КУЛІНАРІЇ
Інші назви: Збірник тез виступів учасників І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Рівне, 26 вересня 2024 р.)
Автори: Решетовська, Г.
Ключові слова: логіко-математична компетентність
логіко-математичний розвиток
дошкільний вік
кулінарія
Державний стандарт дошкільної освіти
компетентності особистості
діти
дошкільництво
Дата публікації: 2025
Видавництво: ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»
Бібліографічний опис: Решетовська Г. Формування логіко-математичної компетентності дітей старшого дошкільного віку засобами кулінарії. Актуальні проблеми дошкільної освіти: досвід, реалії, сьогодення та перспективи : зб. тез виступів учасн. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 26 верес. 2024 р.) / упор. О. О. Марчук. Л. Б. Мельничук, Т. І. Пагута; гол. ред.: Л. Б. Мельничук ; МОН України ; МЕГУ імені академіка Степана Дем’янчука». Рівне : МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука, 2025. С. 121-124.
Серія/номер: 012;Дошкільна освіта
Короткий огляд (реферат): Виходячи з нових вимог суспільства до освітніх результатів, необхідно вносити зміни у методики навчання підростаючого покоління. Відповідно до Державного стандарту дошкільної освіти потрібно навчити дітей пізнавати себе та критично оцінювати власні результати, сформувати функціонально грамотну особистість. Наукою встановлено, що передумовою розвитку компетентностей особистості є здатність дитини максимально швидкій та гнучкій адаптації до реалій сучасного світу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5502
Розташовується у зібраннях:АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД, РЕАЛІЇ, СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+ЗБІРНИК_СТУД_КОНФ_2025_виправлений_1-121-124.pdfФормування логіко-математичної компетентності дітей старшого дошкільного віку засобами кулінарії290.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.