Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5502
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Решетовська, Г. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-23T11:34:36Z | - |
dc.date.available | 2025-05-23T11:34:36Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Решетовська Г. Формування логіко-математичної компетентності дітей старшого дошкільного віку засобами кулінарії. Актуальні проблеми дошкільної освіти: досвід, реалії, сьогодення та перспективи : зб. тез виступів учасн. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 26 верес. 2024 р.) / упор. О. О. Марчук. Л. Б. Мельничук, Т. І. Пагута; гол. ред.: Л. Б. Мельничук ; МОН України ; МЕГУ імені академіка Степана Дем’янчука». Рівне : МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука, 2025. С. 121-124. | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5502 | - |
dc.description.abstract | Виходячи з нових вимог суспільства до освітніх результатів, необхідно вносити зміни у методики навчання підростаючого покоління. Відповідно до Державного стандарту дошкільної освіти потрібно навчити дітей пізнавати себе та критично оцінювати власні результати, сформувати функціонально грамотну особистість. Наукою встановлено, що передумовою розвитку компетентностей особистості є здатність дитини максимально швидкій та гнучкій адаптації до реалій сучасного світу. | en_US |
dc.publisher | ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» | en_US |
dc.relation.ispartofseries | 012;Дошкільна освіта | - |
dc.subject | логіко-математична компетентність | en_US |
dc.subject | логіко-математичний розвиток | en_US |
dc.subject | дошкільний вік | en_US |
dc.subject | кулінарія | en_US |
dc.subject | Державний стандарт дошкільної освіти | en_US |
dc.subject | компетентності особистості | en_US |
dc.subject | діти | en_US |
dc.subject | дошкільництво | en_US |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ЛОГІКО-МАТЕМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ КУЛІНАРІЇ | en_US |
dc.title.alternative | Збірник тез виступів учасників І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Рівне, 26 вересня 2024 р.) | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД, РЕАЛІЇ, СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
+ЗБІРНИК_СТУД_КОНФ_2025_виправлений_1-121-124.pdf | Формування логіко-математичної компетентності дітей старшого дошкільного віку засобами кулінарії | 290.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.