Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5502
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРешетовська, Г.-
dc.date.accessioned2025-05-23T11:34:36Z-
dc.date.available2025-05-23T11:34:36Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРешетовська Г. Формування логіко-математичної компетентності дітей старшого дошкільного віку засобами кулінарії. Актуальні проблеми дошкільної освіти: досвід, реалії, сьогодення та перспективи : зб. тез виступів учасн. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 26 верес. 2024 р.) / упор. О. О. Марчук. Л. Б. Мельничук, Т. І. Пагута; гол. ред.: Л. Б. Мельничук ; МОН України ; МЕГУ імені академіка Степана Дем’янчука». Рівне : МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука, 2025. С. 121-124.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5502-
dc.description.abstractВиходячи з нових вимог суспільства до освітніх результатів, необхідно вносити зміни у методики навчання підростаючого покоління. Відповідно до Державного стандарту дошкільної освіти потрібно навчити дітей пізнавати себе та критично оцінювати власні результати, сформувати функціонально грамотну особистість. Наукою встановлено, що передумовою розвитку компетентностей особистості є здатність дитини максимально швидкій та гнучкій адаптації до реалій сучасного світу.en_US
dc.publisherПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.relation.ispartofseries012;Дошкільна освіта-
dc.subjectлогіко-математична компетентністьen_US
dc.subjectлогіко-математичний розвитокen_US
dc.subjectдошкільний вікen_US
dc.subjectкулінаріяen_US
dc.subjectДержавний стандарт дошкільної освітиen_US
dc.subjectкомпетентності особистостіen_US
dc.subjectдітиen_US
dc.subjectдошкільництвоen_US
dc.titleФОРМУВАННЯ ЛОГІКО-МАТЕМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ КУЛІНАРІЇen_US
dc.title.alternativeЗбірник тез виступів учасників І Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Рівне, 26 вересня 2024 р.)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД, РЕАЛІЇ, СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+ЗБІРНИК_СТУД_КОНФ_2025_виправлений_1-121-124.pdfФормування логіко-математичної компетентності дітей старшого дошкільного віку засобами кулінарії290.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.