Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/553
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрокос, С.-
dc.date.accessioned2018-04-27T08:49:53Z-
dc.date.available2018-04-27T08:49:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.isbn978-966-7359-75-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/553-
dc.description.abstractУ статті досліджено та обґрунтовано актуальність проблеми упровадження здоров’язберігаючих технологій у початковій освіті, виокремлено і охарактеризовано мету, завдання та принципи формування здорового способу життя учнів початкової школи, окреслено основні чинники у формуванні здорового способу життя молодших школярів: система ціннісних орієнтацій учнів, їх внутрішнє спонукання до збереження, відновлення і зміцнення особистого здоров’я. // The article substantiates the urgency of the problem of health technologies implementation in primary education. It is isolated and characterized the goals, objectives and principles of healthy lifestyle of elementary school students’ formation. The main factors in the formation of healthy lifestyle of younger students are the system of value orientations of students, their internal motivation to preserving, restoring and enhancing personal health.en_US
dc.publisherЗбірник студентських наукових праць. - № 2 (6). - Рівне: РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем'янчука, 2016. - 246 с. - С. 62-67.en_US
dc.subjectМолодші школярі, здоровий спосіб життя, початкова школа, формування здорового способу життя.en_US
dc.subjectSchoolchildren, healthy lifestyle, primary school, promoting of healthy lifestyle.en_US
dc.titleМЕТА, СТРАТЕГІЇ ТА ЗАВДАННЯ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Збірник студентських наукових праць. 2016. № 2 (6)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студентська стаття - Крокос.pdf550.49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.