Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолляка, І. Г.-
dc.date.accessioned2025-09-15T10:54:44Z-
dc.date.available2025-09-15T10:54:44Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationГолляка І. Г. Оплата праці в сільськогосподарських підприємствах та шляхи її удосконалення. Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ : зб. наук. праць. Ч.III / ред. кол.: А. С. Дем'янчук, П. О. Тадєєв, Ю. В. Пелих та ін. ; відп. за вип. А. А. Жив'юк ; МОН України ; Акад. пед. наук. України ; Міжнарод. економ-гуманіт. ун. ім. акад. Степана Дем`янчука. Рівне : РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем`янчука, 2017. Вип. VII. С. 34-40.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5866-
dc.description.abstractНа прикладі Рівненської області розглянуто сучасний стан оплати праці в сільськогосподарських підприємствах та визначені шляхи її удосконалення. This article deals with the modern state of the work's wages in agricultural enterprises in Rivne region and the ways of its imrpoving were determined.en_US
dc.publisherПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.subjectРівненська областьen_US
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваen_US
dc.subjectоплата праціen_US
dc.subjectкооперативний магазинen_US
dc.subjectпрожитковий мінімумen_US
dc.subjectнепродовольчі товариen_US
dc.subjectпродуктивність виробництваen_US
dc.titleОПЛАТА ПРАЦІ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ТА ШЛЯХИ ЇЇ УДОСКОНАЛЕННЯen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ 2008 рік. Випуск VII. Частина III

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2008. Вип. 7-34-40.pdfОплата праці в сільськогосподарських підприємствах та шляхи її удосконалення323.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.