Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6007
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксимчук, Н.-
dc.date.accessioned2025-11-06T10:34:08Z-
dc.date.available2025-11-06T10:34:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМаксимчук Н. Формування комунікативної компетентності здобувачів освіти засобами технології «Щоденні 5». Міжнародні тенденції та перспективи розвитку в освіті та науці в умовах глобалізації: зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 100-річчю від дня народж. акад. Степана Дем’янчука (м. Рівне, 13 листоп. 2025 р.). Рівне, 2025. Ч І. С. 225-228.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6007-
dc.description.abstractКомунікативна компетентність є однією з ключових навичок, необхідних для успішної взаємодії в сучасному світі. Вона охоплює широкий спектр умінь, від ефективного слухання до ясної та переконливої передачі інформації.en_US
dc.publisherРівне: ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.subjectкомунікативна компетентністьen_US
dc.subjectДержавний стандарт початкової освітиen_US
dc.subjectписемне мовленняen_US
dc.subjectметодична система «Щоденні 5»en_US
dc.subjectчитанняen_US
dc.subjectосвітній процесen_US
dc.subjectсловниковий запасen_US
dc.subjectздобувачі освітиen_US
dc.titleФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ЗАСОБАМИ ТЕХНОЛОГІЇ «ЩОДЕННІ 5»en_US
dc.title.alternativeМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 13 листопада 2025 року)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:МІЖНАРОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В ОСВІТІ ТА НАУЦІ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. ЧАСТИНА I

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
!!!!!ЗБІРНИК_1_ЧАСТИНА_2025_на_друк-225-228.pdfФормування комунікативної компетентності здобувачів освіти засобами технології «Щоденні 5»939.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.