Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6071
Title: РИНОК ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНОЇ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: СТАН, ВИКЛИКИ, ПЕРСПЕКТИВИ
Other Titles: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 13 листопада 2025 року)
Authors: Шимко, О.
Веретін, Л.
Keywords: генетична інженерія
промислове виробництво
трансгенні продукти
патенти
харчові ризики ГМО
екологічні ризики
агротехнічні ризики
трансгенні організми
Issue Date: 2025
Publisher: ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»
Citation: Шимко О., Веретін Л. Ринок генетично модифікованої сировини і харчових продуктів: стан, виклики, перспективи. Міжнародні тенденції та перспективи розвитку в освіті та науці в умовах глобалізації: зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 100-річчю від дня народж. акад. Степана Дем’янчука (м. Рівне, 13 листоп. 2025 р.). Рівне, 2025. Ч IІ. С. 304-307.
Abstract: За прогнозами вчених, населення Землі до 2050 р. може досягти 9-11 млрд. осіб, що зумовлює необхідність забезпечення фізичної та економічної доступності повноцінної, якісної та здорової їжі, тобто, продовольчої безпеки. У цьому контексті відзначається стійке зростання інтересу до застосування сучасних біотехнологій у виробництві продуктів харчування, зокрема, до генної або генетичної інженерії.
URI: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6071
Appears in Collections:МІЖНАРОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В ОСВІТІ ТА НАУЦІ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. ЧАСТИНА II

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗБІРНИК 2 ЧАСТИНА ост друк-304-307.pdfРинок генетично модифікованої сировини і харчових продуктів: стан, виклики, перспективи693.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.