Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6071
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШимко, О.-
dc.contributor.authorВеретін, Л.-
dc.date.accessioned2025-11-10T08:29:14Z-
dc.date.available2025-11-10T08:29:14Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationШимко О., Веретін Л. Ринок генетично модифікованої сировини і харчових продуктів: стан, виклики, перспективи. Міжнародні тенденції та перспективи розвитку в освіті та науці в умовах глобалізації: зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 100-річчю від дня народж. акад. Степана Дем’янчука (м. Рівне, 13 листоп. 2025 р.). Рівне, 2025. Ч IІ. С. 304-307.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6071-
dc.description.abstractЗа прогнозами вчених, населення Землі до 2050 р. може досягти 9-11 млрд. осіб, що зумовлює необхідність забезпечення фізичної та економічної доступності повноцінної, якісної та здорової їжі, тобто, продовольчої безпеки. У цьому контексті відзначається стійке зростання інтересу до застосування сучасних біотехнологій у виробництві продуктів харчування, зокрема, до генної або генетичної інженерії.en_US
dc.publisherПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.subjectгенетична інженеріяen_US
dc.subjectпромислове виробництвоen_US
dc.subjectтрансгенні продуктиen_US
dc.subjectпатентиen_US
dc.subjectхарчові ризики ГМОen_US
dc.subjectекологічні ризикиen_US
dc.subjectагротехнічні ризикиen_US
dc.subjectтрансгенні організмиen_US
dc.titleРИНОК ГЕНЕТИЧНО МОДИФІКОВАНОЇ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: СТАН, ВИКЛИКИ, ПЕРСПЕКТИВИen_US
dc.title.alternativeМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 13 листопада 2025 року)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:МІЖНАРОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В ОСВІТІ ТА НАУЦІ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. ЧАСТИНА II

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЗБІРНИК 2 ЧАСТИНА ост друк-304-307.pdfРинок генетично модифікованої сировини і харчових продуктів: стан, виклики, перспективи693.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.