Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6083| Title: | ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ АГЕНТІВ ЗМІН ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА |
| Other Titles: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 13 листопада 2025 року) |
| Authors: | Далюк, Н. Величко, О. |
| Keywords: | бізнес менеджмент підприємств конкурентоспроможність організація праці на підприємстві агенти змін сталий розвиток підприємства |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Рівне: ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» |
| Citation: | Далюк Н., Величко О. Організація праці агентів змін для забезпечення сталого розвитку підприємства. Міжнародні тенденції та перспективи розвитку в освіті та науці в умовах глобалізації: зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 100-річчю від дня народж. акад. Степана Дем’янчука (м. Рівне, 13 листоп. 2025 р.). Рівне, 2025. Ч IІ. С. 253-256. |
| Abstract: | Для того, щоб будь-який бізнес, громада чи група досягли прогресу та успіху, необхідно зважати на певні реалії і превентивно та адекватно на них реагувати. Сприймати сучасну реальність людям нелегко, особливо коли вона становить для них загрозу або є доволі складною. Здійснені дослідження підтверджують той факт, що сучасні реалії вимагають від менеджменту підприємств пошуку та реалізації новітніх підходів до організації праці для сталого розвитку підприємства та забезпечення його конкурентоспроможності у довгостроковій перспективі. |
| URI: | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6083 |
| Appears in Collections: | МІЖНАРОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В ОСВІТІ ТА НАУЦІ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. ЧАСТИНА II |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК 2 ЧАСТИНА ост друк-253-256.pdf | Організація праці агентів змін для забезпечення сталого розвитку підприємства | 691.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.