Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6100| Назва: | РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВА ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ |
| Інші назви: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 13 листопада 2025 року) |
| Автори: | Поташнюк, І. |
| Ключові слова: | доров'я населення планети здорове харчування харчування раціональне харчування правильне харчування серцево-судинна система онкологічні захворювання |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Рівне: ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» |
| Бібліографічний опис: | Поташнюк І. Раціональне харчування як складова здорового способу життя. Міжнародні тенденції та перспективи розвитку в освіті та науці в умовах глобалізації: зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 100-річчю від дня народж. акад. Степана Дем’янчука (м. Рівне, 13 листоп. 2025 р.). Рівне, 2025. Ч IІ. С. 197-198. |
| Короткий огляд (реферат): | В останні десятиліття стан здоров'я населення планети, характеризується негативними тенденціями, які полягають у зростанні частоти серцево-судинних, онкологічних, аутоімунних та інших хронічних неінфекційних захворювань, зниженні імунітету та погіршенні якості харчування через економічні чинники, що призводить до гострої проблеми якості харчових продуктів та низької обізнаності населення про здорове харчування [2]. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6100 |
| Розташовується у зібраннях: | МІЖНАРОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В ОСВІТІ ТА НАУЦІ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. ЧАСТИНА II |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК 2 ЧАСТИНА ост друк-197-198.pdf | Раціональне харчування як складова здорового способу життя | 686.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.