Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6120| Назва: | МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЧНОЇ ТЕМАТИКИ ПРИ ВИВЧЕННІ ТУРИЗМУ У ЗВО УКРАЇНИ |
| Інші назви: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 13 листопада 2025 року) |
| Автори: | Трофимчук, О. Яковчук, О. |
| Ключові слова: | туристична освіта система підготовки кадрів туризм Болонський процес UNWTO освітні програми рекреація готельно-ресторанна справа кейтеринг туристична освіта географія туризму міжнародний туризм |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Рівне: ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» |
| Бібліографічний опис: | Трофимчук О., Яковчук О. Методологічні аспекти викладання географічної тематики при вивченні туризму у ЗВО України. Міжнародні тенденції та перспективи розвитку в освіті та науці в умовах глобалізації: зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 100-річчю від дня народж. акад. Степана Дем’янчука (м. Рівне, 13 листоп. 2025 р.). Рівне, 2025. Ч IІ. С. 127-130. |
| Короткий огляд (реферат): | Туристична освіта в Україні формується як багаторівнева система підготовки кадрів для сфери туризму та гостинності. Вона інтегрована у державні освітні стандарти, але активно орієнтована на міжнародні практики (UNWTO, Болонський процес). Освітні програми охоплюють академічну складову (теорія, методологія, менеджмент) та прикладну практику (польові практики, стажування, виробничі практики). |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6120 |
| Розташовується у зібраннях: | МІЖНАРОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В ОСВІТІ ТА НАУЦІ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. ЧАСТИНА II |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК 2 ЧАСТИНА ост друк-127-130.pdf | Методологічні аспекти викладання географічної тематики при вивченні туризму у ЗВО України | 914.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.