Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6219Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Чайковська, О. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-08T11:52:52Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-08T11:52:52Z | - |
| dc.date.issued | 2010 | - |
| dc.identifier.citation | Чайковська О. А. Формування глобального міжнародного освітнього середовища (технологічний аспект). Вища освіта України. 2010. № 3 (38). Тематичний випуск «Педагогіка вищої школи: методологія, теорія, технології». Том 1. С. 191-196. | en_US |
| dc.identifier.uri | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/6219 | - |
| dc.description.abstract | У статті розглядаються домінуючі тенденції у сучасному процесі розвитку інформаційних технологій. Описано як «інформаційні тенденції» змінюють традиційні уявлення про сферу освіти і впливають на неї. Акцентується увага на питаннях створення глобального міжнародного освітнього середовища, здатність до взаємодії світових освітніх систем розглядається як провідна інформаційна і технологічна проблема. | en_US |
| dc.publisher | Вища освіта України. 2010. № 3 (38). Тематичний випуск «Педагогіка вищої школи: методологія, теорія, технології». Том 1. | en_US |
| dc.subject | міжнародне освітнє середовище | en_US |
| dc.subject | глобалізація | en_US |
| dc.subject | конвергенція | en_US |
| dc.subject | інформатизація | en_US |
| dc.subject | Болонський процес | en_US |
| dc.title | ФОРМУВАННЯ ГЛОБАЛЬНОГО МІЖНАРОДНОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА (ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ) | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Appears in Collections: | Педагогіка вищої школи: методологія, теорія, технології. 2010 рік. Том 1 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 2010-1-188-193.pdf | Формування глобального міжнародного освітнього середовища (технологічний аспект) | 212.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.