Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1156
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДишко, О. Л.-
dc.date.accessioned2018-05-23T07:38:29Z-
dc.date.available2018-05-23T07:38:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.isbn978-966-7359-70-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1156-
dc.description.abstractВ тезах розкрито особливості підготовки бакалаврів з туризму до професійної діяльності яка включає в себе формування його готовності до професійного спілкування зі споживачами туристичних послуг.en_US
dc.publisherЗбірник тез виступів учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Проблеми розвитку вищої школи та економіки в ХХІ столітті" присвяченої 20-літньому ювілею Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука (3-4жовтня 2013 р.). - Рівне РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем'янчука, 2013. - 450 с. - С. 169-170.en_US
dc.subjectТуризм, професійна освіта,трудова діяльність.en_US
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ З ТУРИЗМУ ДО ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ВИЩОЇ ШКОЛИ ТА ЕКОНОМІКИ В ХХІ СТОЛІТТІ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези - Дишко О. Л.pdf226.03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.