Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPolishchuk, О. V.-
dc.contributor.authorTrusova, T. S-
dc.date.accessioned2018-06-08T08:36:39Z-
dc.date.available2018-06-08T08:36:39Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/1379-
dc.description.abstractMarketing communications features on an example of the scope of catering in the article are disclosed. This experience is very important in the development of the scope of catering in the face of increasing competition. Studies have shown that many catering enterprises in the Russian Federation, particularly in Moscow as one of the most developing region are not ready for it. The tourist infrastructure will be developed through the use of such experience, which will attract foreign tourists.en_US
dc.publisherZeszyty naukowe. – tom 8. – rocznik IV. – numer 1/2015. – Sucha Beskidzka, 2/2015. – С. 36–52.en_US
dc.subjectMarketing communication policy, tourism infrastructure, catering.en_US
dc.titleTHE ROLE OF MARKETING COMMUNICATIONS IN PRACTICAL ACTIVITY OF ENTERPRISES OF TOURISM INFRASTRUCTURE (EXAMPLE OFCATERING)en_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи кафедри географії і туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття - Трусова Т. С. 8.pdf463.43 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.