Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДацюк, М. М.-
dc.date.accessioned2023-03-15T11:30:57Z-
dc.date.available2023-03-15T11:30:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДацюк М. М. Як навчитись тренеру не вигорати з середини / М. М. Дацюк // Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 25-26 лист. 2021 р.). - Рівне : Видавничий дім «Гельветика», 2021. - Ч. II. - С. 144-146.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3249-
dc.description.abstractДля мене, робота в задоволення ‒ це синонім щастя. Я не є експертом в сфері по трудовій діяльності чи гігієні, не психолог, не «сoach». Сьогодні я маю можливість поділитись своїм набутим досвідом, який черпав практично, протягом шести років. Досвідом як тренер персональний, тренер групових класів та як фітнес-менеджер, деякий час присвятив і продовжую саме управлінню командою. Як викладач, презентер.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМіжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Видавничий дім "Гельветика"en_US
dc.subjectтрудова діяльністьen_US
dc.subjectтрудова гігієнаen_US
dc.subjectсoachen_US
dc.subjectтренер персональнийen_US
dc.subjectтренер групових класівen_US
dc.subjectфітнес-менеджерen_US
dc.subjectFit4youAcadеmyen_US
dc.subjectпрофесійне вигоранняen_US
dc.subjectвигорання тренераen_US
dc.subjectфітнесen_US
dc.titleЯК НАВЧИТИСЬ ТРЕНЕРУ НЕ ВИГОРАТИ З СЕРЕДИНИen_US
dc.title.alternativeМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 25–26 листопада 2021 року)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА II

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
megu.rovno.ua.Все науки_Листопад_2021_Ч.2-144-146.pdf360.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.