Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3254
Title: ХАРАКТЕРИСТИКА МОТИВІВ І ІНТЕРЕСІВ ШКОЛЯРІВ 5-ИХ – 11-ИХ КЛАСІВ ДО ЗАНЯТЬ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ І СПОРТОМ
Other Titles: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 25–26 листопада 2021 року)
Authors: Бакіко, І. В.
Савчук, С. А.
Ковальчук, В. Я.
Keywords: фізична культура
характеристика мотивів і інтересів школярів 5-их – 11-их класів
стан здоров’я нації
фізична підготовка
фізичне здоровʼя
Issue Date: 2021
Publisher: Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Бакіко І. В. Характеристика мотивів і інтересів школярів 5-их – 11-их класів до занять фізичною культурою і спортом / І. В. Бакіко, С. А. Савчук, В. Я. Ковальчук // Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 25-26 лист. 2021 р.). - Рівне : Видавничий дім «Гельветика», 2021. - Ч. II. - С. 127-130.
Abstract: Науково-технічний прогрес породжує великі зміни в багатьох галузях знань. Це призводить до майбутньої інтенсифікації й ускладнення процесу навчання в загальноосвітній школі. Обʼєм вивченої інформації, якої щороку збільшується, вимагає від учнів великих психічних і фізичних зусиль. Від ефективності фізичного виховання значно залежить стан здоров’я, рівень працездатності та професійне майбутнє школярів. Саме тому потрібно шукати можливості вдосконалення фізичного виховання в школах за рахунок, з одного боку, покращення діяльності школярів, а з іншого – підвищення результативності роботи педагогів.
URI: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3254
Appears in Collections:ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА II

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
megu.rovno.ua.Все науки_Листопад_2021_Ч.2-127-130.pdf391.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.