Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3417
Title: | ОКРЕМІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ |
Other Titles: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 25–26 листопада 2021 року) |
Authors: | Артюшок, В. С. |
Keywords: | формування людського капіталу капітал капітал організації управління персоналом потенціал працівника філософія сучасного менеджменту людський капітал теорія людського капіталу ефективна політика управління персоналом політика управління персоналом |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Артюшок В. С. Окремі підходи до формування людського капіталу організації / В. С. Артюшок // Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у XXI столітті : матеріали Міжнар. наукю-практ. конф. (м. Рівне, 25–26 листоп. 2021 р.) / Міжнар. економ.-гуманіт. ун-т ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : Видавн. дім "Гельветика", 2021. - Ч. III. - С. 138-140. |
Abstract: | Управління персоналом можна розглядати як процес впливу на діяльність окремого працівника (групи працівників чи організації загалом) з метою досягнення максимальних позитивних результатів для організації. Головне завдання управління персоналом – ефективне використання потенціалу працівника, що володіє знаннями, досвідом, особистими якостями та властивостями, а також інформацією та продуктивною силою. Досягненню цієї мети сприяє філософія сучасного менеджменту, що розглядає людські ресурси як активи організації, її капітал |
URI: | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3417 |
Appears in Collections: | ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА III |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
megu.rovno.ua.Всі науки_Листопад_2021_Ч.3-138-140.pdf | 376.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.