Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3441
Title: | ВИКОРИСТАННЯ БЕЗПРОВІДНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ ОРГАНІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА |
Other Titles: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 25–26 листопада 2021 року) |
Authors: | Шатна, А. В. Климчук, В. М. Червінко, В. П. Бовталюк, Д. С. Романюк, К. М. |
Keywords: | безпровідні технології інформаційні системи органічне землеробство землеробство урожайність сільськогосподарських культур вологість кореневого шару ґрунту шар ґрунту GSM-мережі дистанційна передача даних протокол HTTP аналіз данних |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Шатна А. В. Використання безпровідних технологій в інформаційних системах органічного землеробства / А. В. Щатна, В. М. Климчук, В. П. Червінко та ін. // Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у XXI столітті : матеріали Міжнар. наукю-практ. конф. (м. Рівне, 25–26 листоп. 2021 р.) / Міжнар. економ.-гуманіт. ун-т ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : Видавн. дім "Гельветика", 2021. - Ч. III. - С. 60-62. |
Abstract: | Одним із найважливіших параметрів, що забезпечує планову урожайність сільськогосподарських культур є вологість кореневого шару ґрунту. В роботі розроблена серія конструкцій тензіометрів для вимірювання вказаного параметра. Враховуючи територіальну розподіленість та віддаленість об’єктів управління для передачі інформації доцільним є використання безпровідних технологій із застосуванням GSM-мережі. |
URI: | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3441 |
Appears in Collections: | ДОСЛІДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА III |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
megu.rovno.ua.Всі науки_Листопад_2021_Ч.3-60-62.pdf | 402.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.