Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4390
Назва: АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГАСТРОТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
Інші назви: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 19 жовтня 2023 року)
Автори: Заставецький, Т. Б.
Заставецька, Л. Б.
Ідіятов, Б,
Ключові слова: розвиток гастротуризму в Україні
українська національна кухня
національні страви
сучасні етнографічні дослідження
символ національного кулінарного мистецтва
борщ
виробництво харчової продукції
Дата публікації: 2023
Видавництво: ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»
Бібліографічний опис: Заставецька Л. Б. Аналіз основних факторів розвитку гастротуризму в Україні / Л. Б. Заставецька, Т. Б. Заставецький, Б. Ідіятов // Інноваційні дослідження та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті : зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. до 30-річчя Приват. вищ. навч. закл. «Міжнар. економ.-гуманітар. ун-т ім. акад. Степана Дем’янчука» (м. Рівне, 19 жовт. 2023 р.). - Рівне : ВПНЗ "МЕГУ", 2023. - Ч 2. - С. 144-147.
Короткий огляд (реферат): Порівняно із іншими країнами світу, Україна має унікальні умови, можливості та потенціал для розвитку гастрономічного туризму. Серед великої кількості важливих факторів, які сприяють формуванню різноманітних напрямів гастрономічного туризму та їх активного розвитку в Україні можна виділити декілька основних: - історичні аспекти; - культурні особливості; - природно-географічні чинники; - суспільні чинники.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4390
Розташовується у зібраннях:ІННОВАЦІЙНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА II

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_тез_наукових_доповідей_учасників_конференції_частина_2-145-148.pdfАналіз основних факторів розвитку гастротуризму в Україні590.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.