Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаставецький, Т. Б.-
dc.contributor.authorЗаставецька, Л. Б.-
dc.contributor.authorІдіятов, Б,-
dc.date.accessioned2023-11-02T11:13:31Z-
dc.date.available2023-11-02T11:13:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗаставецька Л. Б. Аналіз основних факторів розвитку гастротуризму в Україні / Л. Б. Заставецька, Т. Б. Заставецький, Б. Ідіятов // Інноваційні дослідження та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті : зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. до 30-річчя Приват. вищ. навч. закл. «Міжнар. економ.-гуманітар. ун-т ім. акад. Степана Дем’янчука» (м. Рівне, 19 жовт. 2023 р.). - Рівне : ВПНЗ "МЕГУ", 2023. - Ч 2. - С. 144-147.en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4390-
dc.description.abstractПорівняно із іншими країнами світу, Україна має унікальні умови, можливості та потенціал для розвитку гастрономічного туризму. Серед великої кількості важливих факторів, які сприяють формуванню різноманітних напрямів гастрономічного туризму та їх активного розвитку в Україні можна виділити декілька основних: - історичні аспекти; - культурні особливості; - природно-географічні чинники; - суспільні чинники.en_US
dc.publisherПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука»en_US
dc.subjectрозвиток гастротуризму в Україніen_US
dc.subjectукраїнська національна кухняen_US
dc.subjectнаціональні стравиen_US
dc.subjectсучасні етнографічні дослідженняen_US
dc.subjectсимвол національного кулінарного мистецтваen_US
dc.subjectборщen_US
dc.subjectвиробництво харчової продукціїen_US
dc.titleАНАЛІЗ ОСНОВНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГАСТРОТУРИЗМУ В УКРАЇНІen_US
dc.title.alternativeМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 19 жовтня 2023 року)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:ІННОВАЦІЙНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА II

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_тез_наукових_доповідей_учасників_конференції_частина_2-145-148.pdfАналіз основних факторів розвитку гастротуризму в Україні590.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.