Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4474
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ходневич, Я. В. | - |
dc.contributor.author | Стефанишин, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-03T11:45:52Z | - |
dc.date.available | 2024-01-03T11:45:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ходневич Я. В. Обчислення коефіцієнта шорсткості ШЕЗІ за допомогою багатошарових штучних нейронних мереж / Я. В. Ходневич, Д. В. Стефанишин // Інноваційні дослідження та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті : зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. до 30-річчя Приват. вищ. навч. закл. «Міжнар. економ.-гуманітар. ун-т ім. акад. Степана Дем’янчука» (м. Рівне, 19 жовт. 2023 р.). - Рівне : ВПНЗ "МЕГУ", 2023. - Ч 3. - С. 163-165. | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4474 | - |
dc.description.abstract | Розглядається задача обчислення коефіцієнта шорсткості Шезі. | en_US |
dc.publisher | ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» | en_US |
dc.subject | коефіцієнт шорсткості Шезі | en_US |
dc.subject | ШНМ | en_US |
dc.subject | гідроморфологічні параметри | en_US |
dc.title | ОБЧИСЛЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА ШОРСТКОСТІ ШЕЗІ ЗА ДОПОМОГОЮ БАГАТОШАРОВИХ ШТУЧНИХ НЕЙРОННИХ МЕРЕЖ | en_US |
dc.title.alternative | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 19 жовтня 2023 року) | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | ІННОВАЦІЙНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКИ І ТЕХНІКИ У ХХІ СТОЛІТТІ. ЧАСТИНА III |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
збірник_тез_наукових_доповідей_частина_3-163-165.pdf | Обчислення коефіцієнта шорсткості ШЕЗІ за допомогою багатошарових штучних нейронних мереж | 630.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.