00 DSpace/Manakin Repository

ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ЗАКЛАДУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ NEW YORK STREET PIZZA)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Усачова, Н. С.
dc.contributor.author Usachova, N.S.
dc.date.accessioned 2023-03-17T09:21:50Z
dc.date.available 2023-03-17T09:21:50Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Усачова Н. С. Тенденції розвитку гастрономічного закладу (на прикладі ресторану New York Street Pizza) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "бакалавр" / Н. С. Усачова; МОН України. ПВНЗ «МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука»; Ф-т географії, іст. та туризму, Каф. географії і туризму. - Рівне, 2022. - 68 с. en_US
dc.identifier.uri https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3295
dc.description.abstract Розкрито теоретико-методологічні засади вивчення рестораного господарства. Висвітлено сутність поняття та передумови його розвитку. Розглянуто організацію харчування та обслуговування гастрономічного закладу. Охарактеризовано ресторан «New York Street Pizza» та всі його складові. Визначено перспективи розвитку ресторану «New York Street Pizza» та здійснено SWOT- аналіз ,визначено шляхи подолання недоліків та підвищення якості обслуговування у ресторані «New York Street Pizza». It`s exposed theoretical and methodological principles of study of restaurant economy. Essence of concept and precondition of his development is reflected. It`s considered organization of feed and maintenance of gastronomic establishment. A restaurant «New York Street Pizza» and all his constituents are describled. The prospects of development of restaurant «New York Street Pizza» are certain and an SWOT-analysis is carried, the ways of defects and upgrading of service are certain in a restaurant «New York Street Pizza». en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» en_US
dc.relation.ispartofseries 242;Туризм
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject організація харчування en_US
dc.subject обслуговування en_US
dc.subject меню en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.subject restaurant business en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject organization of food en_US
dc.subject service en_US
dc.subject menu en_US
dc.title ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ЗАКЛАДУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ NEW YORK STREET PIZZA) en_US
dc.title.alternative TRENDS IN THE DEVELOPMENT OF THE GASTRONOMIC INSTITUTION (ON THE EXAMPLE OF NEW YORK STREET PIZZA) en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу