00 DSpace/Manakin Repository

ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Олійник, О. С.
dc.date.accessioned 2023-03-24T12:43:53Z
dc.date.available 2023-03-24T12:43:53Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Олійник О. С. Особливості розвитку готельно-ресторанного підприємства / О. С. Олійник // Дослідження інновацій та перспективи розвитку науки і техніки у XXI столітті : матеріали Міжнар. наукю-практ. конф. (м. Рівне, 25–26 листоп. 2021 р.) / Міжнар. економ.-гуманіт. ун-т ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : Видавн. дім "Гельветика", 2021. - Ч. III. - С. 171-174. en_US
dc.identifier.uri https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3407
dc.description.abstract Готельно-ресторанна діяльність є ключовою складовою української туристичної індустрії. Розвиток внутрішнього та міжнародного туризму значною мірою залежить від рівня матеріально – технічної бази туристичних компаній, їх галузі, різноманітності мережі та якості послуг, що надаються готелями. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Видавничий дім "Гельветика" en_US
dc.subject готельно-ресторанна діяльність en_US
dc.subject українська туристична індустрія en_US
dc.subject міжнародний туризм en_US
dc.subject туристичні компанії en_US
dc.subject туристичні послуги en_US
dc.subject розвиток туризму en_US
dc.subject готельні оператори en_US
dc.subject провідні готелі світу en_US
dc.subject готельний бізнес en_US
dc.subject туристичний бізнес en_US
dc.subject готельна індустрія en_US
dc.subject готельно-ресторанний бізнес en_US
dc.title ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ПІДПРИЄМСТВА en_US
dc.title.alternative Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 25–26 листопада 2021 року) en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу