dc.contributor.author |
Романова, В. І. |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-09T12:33:50Z |
|
dc.date.available |
2023-05-09T12:33:50Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Романова В. І. Ознайомча практика здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» / В. І. Романова // Проблеми та перспективи олімпійського руху в ХХІ столітті : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 22–23 верес. 2022 р.). / Міжнар. економ.-гуманіт. ун-т ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : Видавн. дім "Гельветика", 2022. - С. 54-57. |
en_US |
dc.identifier.uri |
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/3668 |
|
dc.description.abstract |
Ознайомча практика здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми 017 «Фізична культура і спорт» є обов’язковим компонентом і відноситься до нормативних дисциплін циклу професійної підготовки. За навчальним планом проводиться на другому курсі у четвертому семестрі, тривалість якої складає 2 тижні. Відводиться на практику 3 кредити, з формою контролю – залік. |
en_US |
dc.publisher |
Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука; Видавничий дім "Гельветика" |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
017;Фізична культура і спорт |
|
dc.subject |
фізична культура і спорт |
en_US |
dc.subject |
професійна підготовка вчителів |
en_US |
dc.subject |
команда |
en_US |
dc.subject |
спортивна спеціалізація |
en_US |
dc.subject |
ДЮСШ |
en_US |
dc.subject |
спорт |
en_US |
dc.subject |
види спорту |
en_US |
dc.subject |
спортивні організації |
en_US |
dc.subject |
олімпійська символіка |
en_US |
dc.subject |
основи фізичного виховання |
en_US |
dc.subject |
методика тренерської діяльності |
en_US |
dc.title |
ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА ЗДОБУВАЧІВ ПЕРШОГО (БАКАЛАВРСЬКОГО) РІВНЯ ОСВІТИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ» |
en_US |
dc.title.alternative |
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 22–23 вересня 2022 року) |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |