dc.contributor.author |
Заставецький, Т. Б. |
|
dc.contributor.author |
Заставецька, Л. Б. |
|
dc.contributor.author |
Ідіятов, Б, |
|
dc.date.accessioned |
2023-11-02T11:13:31Z |
|
dc.date.available |
2023-11-02T11:13:31Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Заставецька Л. Б. Аналіз основних факторів розвитку гастротуризму в Україні / Л. Б. Заставецька, Т. Б. Заставецький, Б. Ідіятов // Інноваційні дослідження та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті : зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. до 30-річчя Приват. вищ. навч. закл. «Міжнар. економ.-гуманітар. ун-т ім. акад. Степана Дем’янчука» (м. Рівне, 19 жовт. 2023 р.). - Рівне : ВПНЗ "МЕГУ", 2023. - Ч 2. - С. 144-147. |
en_US |
dc.identifier.uri |
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4390 |
|
dc.description.abstract |
Порівняно із іншими країнами світу, Україна має унікальні умови, можливості та потенціал для розвитку гастрономічного туризму. Серед великої кількості важливих факторів, які сприяють формуванню різноманітних напрямів гастрономічного туризму та їх активного розвитку в Україні можна виділити декілька основних:
- історичні аспекти;
- культурні особливості;
- природно-географічні чинники;
- суспільні чинники. |
en_US |
dc.publisher |
ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» |
en_US |
dc.subject |
розвиток гастротуризму в Україні |
en_US |
dc.subject |
українська національна кухня |
en_US |
dc.subject |
національні страви |
en_US |
dc.subject |
сучасні етнографічні дослідження |
en_US |
dc.subject |
символ національного кулінарного мистецтва |
en_US |
dc.subject |
борщ |
en_US |
dc.subject |
виробництво харчової продукції |
en_US |
dc.title |
АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ФАКТОРІВ РОЗВИТКУ ГАСТРОТУРИЗМУ В УКРАЇНІ |
en_US |
dc.title.alternative |
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 19 жовтня 2023 року) |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |