dc.contributor.author |
Бабійчук, Т. В. |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-04T09:17:24Z |
|
dc.date.available |
2024-01-04T09:17:24Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Бабійчук Т. В. Радіоп’єса як засіб формування стійкої мовної особистости / Т. В. Бабійчук // Інноваційні дослідження та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті : зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. до 30-річчя Приват. вищ. навч. закл. «Міжнар. економ.-гуманітар. ун-т ім. акад. Степана Дем’янчука» (м. Рівне, 19 жовт. 2023 р.). - Рівне : ВПНЗ "МЕГУ", 2023. - Ч 3. - С. 130-133. |
en_US |
dc.identifier.uri |
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4488 |
|
dc.description.abstract |
П’єса «Бесараб, Бесарабський ринок і дух Довженка» Володимира Даниленка написана 2005-го року. Озвучена на Радіо Свобода театром сатири «Політичний вертеп». Твір особливо актуальний сьогодні, у час кровопролитної війни зі споконвічним ворогом-сатаністом: питання формування в Україні стійкої мовної особистости, безперечно, є питанням життя і смерти Української держави. Ігнорування такого питання, зрештою, стало однією з причин повномасштабного вторгнення рузкава міра в Україну. На наше глибоке переконання, формування україномовної стійкої особистости найефективніше проходить через знайомство з емоційно сильним, цікавим і доступним для конкретної навчальної аудиторії художнім твором (бажано невеликого обсягу). Студентів необхідно заохочувати до різних видів робіт з неодмінним наступним озвученням останніх. |
en_US |
dc.publisher |
ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» |
en_US |
dc.subject |
Бесараб, Бесарабський ринок і дух Довженка |
en_US |
dc.subject |
Володимир Даниленко |
en_US |
dc.subject |
радіоп’єса |
en_US |
dc.subject |
мовна особистість |
en_US |
dc.title |
РАДІОП’ЄСА ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ СТІЙКОЇ МОВНОЇ ОСОБИСТОСТИ |
en_US |
dc.title.alternative |
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 19 жовтня 2023 року) |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |