dc.contributor.author |
Kravchenko, S. A. |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-08T07:27:06Z |
|
dc.date.available |
2024-01-08T07:27:06Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Kravchenko S. A. Prospects for economic development of agricultural business structures in the post-war period / S. A. Kravchenko // Інноваційні дослідження та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті : зб. тез доп. учасників Міжнар. наук.-практ. конф. до 30-річчя Приват. вищ. навч. закл. «Міжнар. економ.-гуманітар. ун-т ім. акад. Степана Дем’янчука» (м. Рівне, 19 жовт. 2023 р.). - Рівне : ВПНЗ "МЕГУ", 2023. - Ч 4. - С. 95-97. |
en_US |
dc.identifier.uri |
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4574 |
|
dc.description.abstract |
Today, it is very important to ensure a balance of interests of the state, business entities and rural areas. Scientists of the National Scientific Center "Institute of Agrarian Economics" proposed conceptual provisions for the development of business entities, cooperation, integration in rural areas, which are disclosed in the Provisions of the strategic directions of modern development of rural territories for the period up to 2023. The Priorities of the Global and National Order and, in particular, the Goals of Modern Development 2030 have been developed. The National Scientific Center "Institute of Agrarian Economics" conducts fundamental and applied research within the boundaries of the implementation of the research plan for 2021-2025. |
en_US |
dc.publisher |
ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» |
en_US |
dc.subject |
economic development |
en_US |
dc.subject |
post-war period |
en_US |
dc.subject |
суб’єктb господарювання |
en_US |
dc.subject |
економіка регіонів |
en_US |
dc.title |
PROSPECTS FOR ECONOMIC DEVELOPMENT OF AGRICULTURAL BUSINESS STRUCTURES IN THE POST-WAR PERIOD |
en_US |
dc.title.alternative |
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Рівне, 19 жовтня 2023 року) |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |