dc.contributor.author |
Яловик, В. Т. |
|
dc.contributor.author |
Яловик, А. В. |
|
dc.contributor.author |
Собчук, Д. С. |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-06T10:03:25Z |
|
dc.date.available |
2024-02-06T10:03:25Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Яловик В. Т. Використання спеціалізованого харчування спортсменами у видах спорту, які потребують витривалості / В. Т. Яловик, А. В. Яловик, Д. С. Собчук // Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ : зб. наук. праць / ред. кол.: А. С. Дем`янчук, В. І. Борейко, Й. В. Джунь та ін. ; Міжнарод. економ-гуманіт. ун. ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем`янчука, 2018. - Вип. 2(20). - С. 264-270. |
en_US |
dc.identifier.uri |
https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4648 |
|
dc.description.abstract |
У статті досліджено досвід підготовки спортсменів високої кваліфікації у видах спорту, які потребують витривалості, щодо вибору спортивного харчування. Визначено інформаційний продукт спортивного
харчування, вірогідність відчуття й ефективність продуктів споживання та основні чинники, які впливають на його вибір спортсменами.
Встановлено, що спортсмени з видів спорту, які потребують витривалості, в процесі виконання фізичного навантаження використовують продукти спеціалізованого харчування, яке сприяє швидкому відновленню організму. |
en_US |
dc.publisher |
ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» |
en_US |
dc.subject |
спортивне харчування |
en_US |
dc.subject |
засоби відновлення |
en_US |
dc.subject |
спортсмени високої кваліфікації |
en_US |
dc.subject |
витривалість |
en_US |
dc.subject |
sport nutrition |
en_US |
dc.subject |
nutritional substances |
en_US |
dc.subject |
high qualified athletes |
en_US |
dc.subject |
endurance |
en_US |
dc.title |
ВИКОРИСТАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ХАРЧУВАННЯ СПОРТСМЕНАМИ У ВИДАХ СПОРТУ, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ВИТРИВАЛОСТІ |
en_US |
dc.title.alternative |
Збірник наукових праць |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |