Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Глушкова, Т. С. | |
dc.contributor.author | Царук, Ю. В. | |
dc.date.accessioned | 2024-02-09T13:33:06Z | |
dc.date.available | 2024-02-09T13:33:06Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Глушкова Т. С. Формування гастрономічної ідентичності Рівненщини / Т. С. Глушкова, Ю. В. Царук // Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ : зб. наук. праць / ред. кол.: А. С. Дем`янчук, В. І. Борейко, Й. В. Джунь та ін. ; Міжнарод. економ-гуманіт. ун. ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем`янчука, 2017. - Вип. 2(18). - С. 19-24. | en_US |
dc.identifier.uri | https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4715 | |
dc.description.abstract | В статті досліджено формування гастрономічної ідентичності території для туристичної галузі. Розкрито досвід формування гастрономічної ідентичності у різних країнах світу. На прикладі Рівненської області проаналізовано структуру харчової галузі та споживання продуктів харчування населенням, виявлено особливості автентичних кулінарних традицій, визначено кулінарні преференції населення по регіонах області, охарактеризовано пропозиції для ресторанного бізнесу та проведення кулінарних фестивалів. | en_US |
dc.publisher | ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» | en_US |
dc.subject | гастрономічна ідентичність | en_US |
dc.subject | гастрономічний туризм | en_US |
dc.subject | пропозиція | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | гастрономічний фестиваль | en_US |
dc.subject | gastronomic identity | en_US |
dc.subject | gastronomic tourism | en_US |
dc.subject | supply | en_US |
dc.subject | restaurant | en_US |
dc.subject | gastronomic festival | en_US |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ГАСТРОНОМІЧНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ РІВНЕНЩИНИ | en_US |
dc.title.alternative | Збірник наукових праць | en_US |
dc.type | Article | en_US |