00 DSpace/Manakin Repository

ФОРМУВАННЯ ГАСТРОНОМІЧНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ РІВНЕНЩИНИ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Глушкова, Т. С.
dc.contributor.author Царук, Ю. В.
dc.date.accessioned 2024-02-09T13:33:06Z
dc.date.available 2024-02-09T13:33:06Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Глушкова Т. С. Формування гастрономічної ідентичності Рівненщини / Т. С. Глушкова, Ю. В. Царук // Психолого-педагогічні основи гуманізації навчально-виховного процесу в школі та ВНЗ : зб. наук. праць / ред. кол.: А. С. Дем`янчук, В. І. Борейко, Й. В. Джунь та ін. ; Міжнарод. економ-гуманіт. ун. ім. акад. Степана Дем`янчука. - Рівне : РВЦ МЕГУ ім. акад. С. Дем`янчука, 2017. - Вип. 2(18). - С. 19-24. en_US
dc.identifier.uri https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/4715
dc.description.abstract В статті досліджено формування гастрономічної ідентичності території для туристичної галузі. Розкрито досвід формування гастрономічної ідентичності у різних країнах світу. На прикладі Рівненської області проаналізовано структуру харчової галузі та споживання продуктів харчування населенням, виявлено особливості автентичних кулінарних традицій, визначено кулінарні преференції населення по регіонах області, охарактеризовано пропозиції для ресторанного бізнесу та проведення кулінарних фестивалів. en_US
dc.publisher ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» en_US
dc.subject гастрономічна ідентичність en_US
dc.subject гастрономічний туризм en_US
dc.subject пропозиція en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject гастрономічний фестиваль en_US
dc.subject gastronomic identity en_US
dc.subject gastronomic tourism en_US
dc.subject supply en_US
dc.subject restaurant en_US
dc.subject gastronomic festival en_US
dc.title ФОРМУВАННЯ ГАСТРОНОМІЧНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ РІВНЕНЩИНИ en_US
dc.title.alternative Збірник наукових праць en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу