00 DSpace/Manakin Repository

ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ХЛІБОБУЛОЧНИМИ ВИРОБАМИ = PLANNING AND ORGANISATION OF COMMERCIAL ACTIVITY OF THE ENTERPRISE IN THE MARKET OF RETAIL TRADE IN BAKERY PRODUCTS

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мещишин, Б. В.
dc.contributor.author Meshchyshyn, B. V.
dc.date.accessioned 2024-10-15T07:49:26Z
dc.date.available 2024-10-15T07:49:26Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Мещишин Б. В. Планування та організація комерційної діяльності підприємства на ринку роздрібної торгівлі хлібобулочними виробами / Б. В. Мещишин ; МОН України ; ПВНЗ «МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука» ; Економ. ф-т ; Каф. економ. і фінанси. - Рівне, 2024. - 78 с. en_US
dc.identifier.uri https://dspace.megu.edu.ua:8443/jspui/handle/123456789/5130
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота містить обґрунтування теоретичних положень основних функцій управління - планування, організації, мотивації та контролю. Особливо детально розкриті перші 2 функції - планування та організація, адже робота присвячена відкриттю власного підприємства. Під час опрацювання теоретичних джерел проведено аналіз розвитку хлібопекарської промисловості в умовах трансформації економіки України. В комплексі одержані результати визначають напрямки розвитку та забезпечення економічної ефективності діяльності хлібопекарських підприємств. В роботі представлено практичні рекомендації щодо відкриття власного торгівельного підприємства з урахуванням специфіки продажу хлібобулочних виробів, визначено основні планові показники роботи торгового місця та термін окупності проекту. Також проведена оцінка ризиків у діяльності торгового місця та представлено заходи щодо їх усунення чи мінімізації. // The qualification work contains the justification of the theoretical provisions of the main functions of management - planning, organization, motivation and control. The first 2 functions - planning and organization - are especially detailed, because the work is devoted to opening one's own enterprise. During the development of theoretical sources, an analysis of the development of the bakery industry in the conditions of the transformation of the economy of Ukraine was carried out. In the complex, the obtained results determine the directions of development and ensuring the economic efficiency of bakery enterprises. The work presents practical recommendations for opening one's own trading enterprise, taking into account the specifics of the sale of bakery products, the main planned indicators of the trading place and the payback period of the project are defined. An assessment of risks in the activity of the trading place was also carried out and measures to eliminate or minimize them were presented. en_US
dc.publisher ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» en_US
dc.relation.ispartofseries 051;Економіка
dc.subject планування en_US
dc.subject організація en_US
dc.subject трансформація en_US
dc.subject економіка en_US
dc.subject окупність en_US
dc.subject проект en_US
dc.subject ризики en_US
dc.subject planning en_US
dc.subject organisation en_US
dc.subject transformation en_US
dc.subject economy en_US
dc.subject payback en_US
dc.subject project en_US
dc.subject risks en_US
dc.title ПЛАНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА НА РИНКУ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ ХЛІБОБУЛОЧНИМИ ВИРОБАМИ = PLANNING AND ORGANISATION OF COMMERCIAL ACTIVITY OF THE ENTERPRISE IN THE MARKET OF RETAIL TRADE IN BAKERY PRODUCTS en_US
dc.title.alternative Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу